lunes, 27 de febrero de 2012

2012-02-25 Soum des Salettes 2.976 metro

Asteburua iritsi da eta berriz ere badugu plana, lau lagun elkartu gara eta Bielsa herrira goaz. Bertako Hotel Hilton Koxbin erreserba egiña bait deu. Oraingo hontan mendiko eskia eta pistako eskia uztartuko ditugu primerako ganbadun risotto on batekin ( earra zitzion Ritxi!!! ). Larunbaterako, Jaion eta nere plana Soum des Salettes tontorra igotzea zen Piau Engalyko estaziotik abiatuta, baiña haize traketsak Port de Campbieil-era (2.598 m) bakarrik iristen utzi zigun. Igandean berriz pistetara, estilua fintzeko etzaigu gaizki etortzen eta.



Zukaldaria eta ostalaria Jaiokin. DE LUJO!!!!


Helburua erdiko tontorra, Soum des Salettes.


Preparados, listos.....ya!!!!! Atzian Piau Engaly.





Haizetik babesen, bero, eguzkia lepo.


Earra bistak...


Pic de Piau, freerider-an paradisua. Korredore guztitan eski markak ikusten zian.


Port de Campbieil 2.598metro.


Port de Campbieil-ea iristen, haizea gor.


Derrepentian fokak kendu ta bera, danak emanda.





Iieeeep!!!!!   Ke pasa tu!!!!!


Jaitsieran deskantsu piskat...time for one pitillo, very important.


Elurra...sopa,sopa,sopa.


Ta sopa geyo.


Han geratu da Port de Campbieil.


Beroagatik abalantxak  nun nahi.


Ta bueltan berriz Piau Engalyn.


Hau dek logistika, ta gañeakua txoakeya!!!!



Koxbi skyman.
Tarte bat hartu eta tablak nola entzeratzen diren erakutsi zigun.


Dar zera, pulir zera...











Inportantea, kantuak ondo garbitu.





Eta sobrantea kendu.





Eta bukatzeko, pulitu eta garbitu fin bat.





Eta klase teoriko-praktikua eta gero "risotto di ganbas".


Eta igandian konpaiñia ezin hobian pisteta eskiatzea.
Earra asteburua!!!


Ta hauxe zan ba dana, lagunak. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario